Geberit Mapress perstang ACO203XL - KH Rentals
Ga naar de inhoud
Geberit-Mapress-perstang

Geberit Mapress perstang ACO203XL

Geberit Mapress perstang ACO203XL

Geberit Mapress perstang ACO203XL / ECO301 [3] incl. persb. 15 – 35mm

Art.nr: KH900001500
Netto prijs: € 33,00 p/werkdag

Artikelnummer: KH900001500
33,00 p/werkdag ex. BTW

Meer informatie over de Geberit Mapress perstang ACO203XL

Geberit Mapress perstang ACO203XL: De ultieme tool voor nauwkeurige en betrouwbare verbindingen

De Geberit Mapress perstang ACO203XL is speciaal ontworpen voor installateurs die streven naar nauwkeurige en betrouwbare verbindingen. Met zijn robuuste constructie en verlengde lengte biedt deze perstang maximale grip en flexibiliteit, zelfs in lastige installatiesituaties.

Robuust en flexibel: Maak gebruik van de verlengde lengte voor optimale grip en flexibiliteit

De perstang ACO203XL van Geberit is uitgerust met een verlengde lengte, waardoor u moeiteloos kunt werken in situaties waarin de toegankelijkheid beperkt is. Of het nu gaat om buizen op moeilijk bereikbare plaatsen of in krappe ruimtes, deze perstang biedt de optimale grip en flexibiliteit die nodig is voor een succesvolle installatie.

Geberit Mapress technologie: Gegarandeerde betrouwbaarheid in elke pers

Met de Geberit Mapress perstang ACO203XL kunt u vertrouwen op hoogwaardige verbindingen die lekvrij zijn. Dankzij de geavanceerde Mapress technologie van Geberit wordt elke pers met precisie uitgevoerd. Of u nu werkt met koperen, stalen of RVS leidingen met een diameter tot 66,7 mm, deze perstang zorgt voor een duurzame en betrouwbare verbinding.

Efficiëntie en gebruiksgemak: Vereenvoudig uw installatiewerkzaamheden

De ACO203XL perstang is niet alleen robuust en betrouwbaar, maar ook uiterst efficiënt en gebruiksvriendelijk. Het ergonomische ontwerp en de intuïtieve bediening zorgen ervoor dat u snel en moeiteloos kunt werken. Bespaar kostbare tijd en verhoog uw productiviteit met dit professionele gereedschap.

Vertrouw op Geberit: De keuze van professionals

Geberit is een vertrouwde naam in de sanitairbranche en wordt door professionals over de hele wereld gekozen. Met de Mapress perstang ACO203XL kiest u voor hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Ga voor succesvolle installaties en bestel vandaag nog uw Geberit Mapress perstang ACO203XL.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Contact
Geberit-Mapress-perstang