Geberit Universele Kunststoflas 200 t/m 315 - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Geberit Universele Kunststoflas 200 t/m 315

Artikelnummer: KR0203002

De Geberit Universele spiegellastafel set wordt gebruikt om PE en Silent-db20 buizensystemen op een slimme en makkelijke manier aan elkaar te verbinden. Deze set is standaard te gebruiken voor leidingmaten 200mm t/m 315mm. Met als extra separaat te huren spanplaten is dit uit te bereiden.

U huurt een complete Geberit Universele las-set bij Krommenhoek Rentals.

Huurtarieven

per dag 55,00
per week €250

1x Complete set

Fabrikant artnr: 359.009.P0.1
EAN: 4025416103981

Nominale spanning 230 v AC
Netfrequentie 50-60 Hz
Opgenomen vermogen 900w

Meer informatie over de Spiegellastafel d200 - d315

Duurzame verbindingen zonder toevoegmateriaal

De Spiegellastafel d200 – d315 is speciaal ontworpen voor het spiegellassen van thermoplastische materialen. Met deze hoogwaardige tafel kunt u moeiteloos sterke verbindingen tot stand brengen zonder het gebruik van toevoegmateriaal. Vertrouw op duurzame connecties die lang meegaan.

Verhitting en samendrukking voor optimale verbindingen

Bij spiegellassen worden de contactvlakken van de kunststoffen verhit tot ze plastisch-vloeibaar worden. Vervolgens worden ze samengedrukt, waardoor de contactvlakken versmelten. De lastafel biedt de ideale omgeving om dit proces nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Veelzijdigheid voor diverse vormgevingsprojecten

Of u nu werkt aan het creëren van leidingen, tanks of andere thermoplastische constructies, de lastafel biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft. Met zijn stevige constructie en gebruiksvriendelijke functies is deze tafel een waardevolle aanwinst voor elke werkruimte.

Hoogwaardige resultaten met gemak

Dankzij de lastafel kunt u moeiteloos hoogwaardige resultaten behalen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de nauwkeurige bediening stellen u in staat om precies te werken en consistente verbindingen te produceren. Verhoog de efficiëntie van uw productieproces en bespaar tijd.

Kies voor de Spiegellastafel d200 – d315 en ervaar de voordelen van efficiënt spiegellassen voor al uw thermoplastische lasbehoeften. Bereik duurzame verbindingen, verminder het gebruik van toevoegmateriaal en lever hoogwaardig vakmanschap af.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contact