Veelgestelde vragen - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Veelgestelde
vragen

Wanneer je speciaal gereedschap wilt huren zoals persgereedschap, bevriezingssets of lasapparatuur kunnen hierbij vragen ontstaan. Wij hebben de meest gestelde vragen hieronder alvast voor je beantwoord. Heb je na het doornemen van deze antwoorden nog steeds vragen? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Algemeen

Nee, Krommenhoek Rentals verhuurt exclusief aan zakelijke klanten. Het is dus helaas niet mogelijk om als particulier gereedschappen te huren bij Krommenhoek Rentals.

Ons adres is:
Breevaartstraat 35
3044 AG Rotterdam
Nederland

Wij zijn geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag       06:00 – 17:00
Dinsdag         06:00 – 17:00
Woensdag     06:00 – 17:00
Donderdag   06:00 – 17:00
Vrijdag          06:00 – 17:00
Zaterdag      07:00 – 12:00
Zondag        Gesloten

Huren

Je vindt hier onze algemene voorwaarden.

Ja, dat is mogelijk. Als reeds bestaande klant van KH-Plastics kun je automatisch op rekening gereedschap bij ons huren. Vul bij de reserveringsaanvraag het debiteurnummer in voor een snelle verwerking van je reserveringsaanvraag.

Nog geen klant bij KH-Plastics?
In dit geval kan je je aanmelden via de website. Indien je aanvraag is goedgekeurd ontvang je binnen 3 werkdagen je debiteurnummer waarmee je gereedschappen op rekening kunt huren bij KH-Rentals.

Ja, per huur artikel wordt er een borgsom in rekening gebracht.
Voor nieuwe klanten geldt dat deze voor aanvang van de eerste huurovereenkomst worden voldaan middels bankoverschrijving of per pinbetaling bij onze afhaalbalie.

De borgsom zal na het beëindigen van de huurovereenkomst minus de huurkosten binnen 5 werkdagen worden teruggestort op de betaalrekening mits huurartikelen in de juiste staat zijn ingeleverd.

Je kunt op onze website eenvoudig navigeren naar het artikel dat u nodig hebt. wanneer je klikt op ‘reserveren’ kun je, samen met eventuele aanvullende artikelen, ons laten weten wanneer je het gereedschap nodig hebt en voor welke periode.

Je ontvangt van ons een bericht met de informatie over het ophalen, terugbrengen en de kosten van huren van het gereedschap.

Ja, dit is uiteraard geen enkel probleem. Je kunt aangeven welke producten je wilt huren en voor welke periode je wenst te huren. Je ontvangt van ons een bericht met daarin de prijsopgave, huurtermijn en afhaallocatie. Heb je een specifieke wens? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Helaas kan het voorkomen dat wij je huuraanvraag zullen afkeuren. Wij als Krommenhoek Rentals hanteert enkele regels omtrent de verhuur van onze gereedschappen.

Zo zullen wij enkel de huuraanvragen in behandeling nemen die zijn gedaan middels een e-mail adres dat gelieerd is aan een officieel bij de kvk ingeschreven bedrijf. Een aanvraag dat is gedaan middels een gratis verkregen e-mail adres zoals Hotmail, Gmail of Outlook zullen wij daarom niet in behandeling kunnen nemen.

De minimale huurperiode bedraagt 1 dag. 1 dag is 24

Bij een huurorder bedrag minder dan 20,- brengt KH-Rentals een handelingstoeslag in rekening van 15,-.

Transport

Het is mogelijk om de gehuurde artikelen te laten bezorgen en na het einde van de huurovereenkomst weer op te laten halen.

Indien het transport (bezorging of ophalen) van de huurartikelen gecombineerd kan worden met een materiaal levering van KH-Plastics dan zijn in veel gevallen de transportkosten voor de levering van de huurartikelen gratis. Vraag ons naar de leveringsvoorwaarden.

Alleen de huurartikelen laten bezorgen of ophalen?
Indien het transport (bezorging of ophalen) van de huurartikelen niet gecombineerd kan worden met een materiaal levering zullen er bezorgkosten in rekening gebracht worden. 

Overige

Wij verhuren gereedschappen van onder andere VSH, Geberit, Rems en Viega. Binnen deze merken hebben wij verschillende categorieën.