Veelgestelde vragen - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Veelgestelde
vragen

Wanneer je speciaal gereedschap wilt huren, kunnen hierbij vragen ontstaan. Wij hebben de meest gestelde vragen hieronder alvast voor je beantwoord. Heb je na het lezen van deze antwoorden nog steeds vragen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Algemeen

Nee, Krommenhoek Rentals verhuurt exclusief aan zakelijke klanten. Het is dus helaas niet mogelijk om als particulier gereedschappen te huren bij Krommenhoek Rentals.

Ons adres is:
Breevaartstraat 35
3044 AG Rotterdam
Nederland

Wij zijn geopend op de volgende dagen en tijden:

Maandag       06:00 – 17:00
Dinsdag         06:00 – 17:00
Woensdag     06:00 – 17:00
Donderdag   06:00 – 17:00
Vrijdag          06:00 – 17:00
Zaterdag      07:00 – 12:00
Zondag        Gesloten

Huren

Hier vind je onze algemene voorwaarden.

Ja, dat is mogelijk. Als bestaande klant van KH-plastics kun je automatisch op rekening gereedschap huren. Vul bij de reserveringsaanvraag het debiteurnummer in voor een snelle verwerking van je aanvraag.

Nog geen klant bij KH-Plastics?
In dit geval kun je je aanmelden via de website. Indien je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je binnen 3 werkdagen je debiteurnummer. Hiermee kun je gereedschappen op rekening huren bij KH-Rentals.

Ja, per huur artikel wordt er een borgsom in rekening gebracht.

Voor nieuwe klanten geldt dat deze voor aanvang van de eerste huurovereenkomst moet worden voldaan middels een bankoverschrijving of per pinbetaling bij onze afhaalbalie.

De borgsom zal na het beëindigen van de huurovereenkomst binnen vijf werkdagen worden teruggestort op de betaalrekening mits de huurartikelen in de juiste staat zijn ingeleverd.

Je kunt op onze website eenvoudig navigeren naar het artikel dat je nodig hebt. Wanneer je klikt op ‘reserveren’ kun je, samen met eventuele aanvullende artikelen, ons laten weten wanneer je voor welke periode het gereedschap nodig hebt.

Je ontvangt vervolgens een bericht van ons met de informatie over het ophalen, terugbrengen en de kosten van huren van het gereedschap.

Ja, dit is uiteraard geen enkel probleem. Je kunt aangeven welke producten je voor welke periode wilt huren. Je ontvangt van ons een bericht met daarin de prijsopgave, huurtermijn en afhaallocatie. Heb je een specifieke wens? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Helaas kan het voorkomen dat wij je huuraanvraag zullen afkeuren. Wij hanteren enkele regels omtrent de verhuur van onze gereedschappen.

Zo zullen wij enkel de huuraanvragen in behandeling nemen die zijn gedaan vanuit een e-mailadres dat verbonden is aan een officieel bij de kvk ingeschreven bedrijf. Een aanvraag dat is gedaan middels een gratis verkregen e-mailadres, zoals Hotmail, Gmail of Outlook, zullen wij daarom niet in behandeling nemen.

De minimale huurperiode bedraagt 1 dag, oftewel 24 uur.

Bij een order met een bedrag van minder dan €20, brengt KH-Rentals een handelingstoeslag in rekening van €15,-.

Het is mogelijk om op zaterdag ochtend de gereedschappen af te halen.
Hier rekenen wij echter wel een handelingstoeslag van €25,- voor.

Transport

Het is mogelijk om de gehuurde artikelen te laten bezorgen en na het einde van de huurovereenkomst weer op te laten halen.

Indien het transport van de huurartikelen gecombineerd kan worden met een materiaal levering van KH-Plastics, zijn in veel gevallen de transportkosten voor de levering van de huurartikelen gratis. Vraag ons naar de leveringsvoorwaarden.

Alleen de huurartikelen laten bezorgen of ophalen?
Indien het transport (bezorging of ophalen) van de huurartikelen niet gecombineerd kan worden met een materiaal levering, worden er bezorgkosten in rekening gebracht.

Overige

Wij verhuren gereedschappen van onder andere VSH, Geberit, Rems en Viega. Binnen deze merken hebben wij verschillende categorieën.