REMS Cobra 22 gootsteenontstopper - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Riolering ontstopper (Rems Cobra 22)

Artikelnummer: KR0701001

Handige, robuuste, compacte machines voor veelzijdig gebruik bij het reinigen van leidingen en afvoeren. Snelle rotator met koppelbare kabelsecties. Bewezen technologie.

Voor buizen Ø 20-150 mm. Voor leiding- en putreinigingskabels Ø 8, 16, 22 mm. Alle leiding- en putreinigingskabels en -gereedschappen kunnen ook voor andere merken worden gebruikt.

REMS Cobra 22 – buizen schoonmaken – eenvoudig en snel.
Hogesnelheidsrotator met kabelsecties voor werklengte tot 70 m. Effectief kettingkloppen en frezen tot 740 tpm. Gesloten aandrijfas beschermt motor en aandrijving tegen vuil en water.

Huurtarieven

per dag 30,00
per week €137,50

REMS Cobra 22

Elektrische gootsteenontstopper

Een elektrische gootsteenontstopper is een apparaat dat speciaal is ontworpen om verstoppingen in gootstenen, afvoeren en leidingen te verhelpen.

Het apparaat maakt gebruik van een elektrische aandrijving of perslucht om een krachtige druk of zuigkracht te genereren, waardoor verstoppingen worden opgelost en de normale doorstroming van het water wordt hersteld.

Bij Krommenhoek Plastics verhuren wij elektrische gootsteenontstoppers, voor het reinigen van uw leidingen en afvoeren.

Waarom een elektrische gootsteenontstopper?

Krachtige ontstoppingskracht

Een van de meest opvallende voordelen van elektrische gootsteenontstoppers is hun vermogen om krachtige druk of zuigkracht te genereren.

Deze krachtige druk kan hardnekkige verstoppingen zoals opgehoopt vuil, vet, haar en andere materialen breken, waardoor de doorstroming van water wordt hersteld.

Efficiëntie

Dankzij hun krachtige werking zijn elektrische gootsteenontstoppers vaak efficiënter dan handmatige ontstoppingsmethoden. Ze kunnen verstoppingen sneller oplossen en met minder inspanning van de gebruiker

Minder schade aan de leidingen

In tegenstelling tot sommige andere ontstoppingsmethoden, zoals het gebruik van harde materialen of agressieve chemicaliën, hebben elektrische gootsteenontstoppers veel minder kans op het veroorzaken van schade aan de leidingen. Ze zijn ontworpen om verstoppingen te verwijderen zonder de leidingen te beschadigen. Ook is deze methode een stuk milieuvriendelijker, omdat er geen chemische producten worden gebruikt.