Geberit ESG3 LDPE t/m 315 - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Geberit ESG3 LDPE t/m 315

Artikelnummer: KR0202001

De Geberit ESG3 wordt toegepast voor het verlassen van kunststof PE en Silent-db20 leidingsystemen.

Universeel te gebruiken voor elektrolasmoffen met diameter 40mm t/m 315mm.

Huurtarieven

per dag 12,50
per week €50

Fabrikant artnr: 359.911.P0.1
EAN: 4025416307860

Beschermingsgraad IP55
Beschermingsgraad II
Belastingsweerstand 5-37 Ohm
Zekering 10 A
Nominale spanning 220-240 V AC
Netfrequentie 50-60 Hz
Maximale lasstroom 5 A
Opgenomen vermogen 1120 W
Lengte aansluitkabel 3 meter
Lengte mofaansluitkabel 3 meter
Montagetemperatuur -10 – +40 °C
Lascyclus bij elektrolasmoffen 80 s
Lascyclus bij elektrolasbanden 80 s

Meer informatie

Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van ESG3 elektrolassen lage druk. Als innovatieve techniek combineert het de voordelen van efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar sterke verbindingen voor HDE of PP drukleidingen, ESG3 elektrolassen lage druk biedt een betrouwbare oplossing. In deze gedetailleerde productomschrijving gaan we dieper in op de voordelen, toepassingen en kenmerken van ESG3 elektrolassen lage druk. Lees verder om te ontdekken waarom dit de ideale keuze is voor jouw lasbehoeften en hoe het een positieve impact kan hebben op jouw projecten.

Efficiëntie in Laswerkzaamheden

ESG3 elektrolassen lage druk biedt een uitstekende efficiëntie in laswerkzaamheden. Met behulp van geavanceerde technologie en hoogwaardige apparatuur maakt deze methode snel en nauwkeurig lassen mogelijk. De lage druk zorgt voor een gecontroleerde en gelijkmatige versmelting van materialen, wat resulteert in sterke en duurzame lassen. Of het nu gaat om het verbinden van pijpleidingen, tanks of andere metalen constructies, ESG3 elektrolassen lage druk zorgt voor een efficiënt en betrouwbaar lasproces.

Hoogwaardige Lasverbindingen

Elektrolassen lage druk staat bekend om de hoge kwaliteit van de lasverbindingen die het produceert. Door de gecontroleerde versmelting van materialen worden sterke en duurzame lassen gecreëerd die bestand zijn tegen extreme omstandigheden en belastingen. Of het nu gaat om waterleidingen, gasleidingen of industriële toepassingen, ESG3 elektrolassen lage druk zorgt voor lasverbindingen van topkwaliteit die voldoen aan de strengste normen en specificaties. Met deze techniek kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van je lasverbindingen.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid is altijd een prioriteit bij laswerkzaamheden. ESG3 elektrolassen lage druk biedt een veilige en betrouwbare lasmethode. Dankzij de gecontroleerde druk en temperatuur tijdens het lasproces minimaliseert het de kans op materiaalbeschadiging, lekkages of zwakke lasverbindingen. Daarnaast worden de lasverbindingen grondig getest en geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen. Met ESG3 elektrolassen lage druk kun je vertrouwen op veilige en betrouwbare lasresultaten.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect in moderne lasmethoden. ESG3 elektrolassen lage druk is een milieuvriendelijke lasmethode die gebruik maakt van energie-efficiënte technologieën en materialen. Het minimaliseert het gebruik van hulpbronnen en vermindert de impact op het milieu. Bovendien zorgt de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de lasverbindingen ervoor dat reparaties en vervangingen minder vaak nodig zijn, wat resulteert in een lagere materiaalverspilling en een verlengde levensduur van de constructies. Met ESG3 elektrolassen lage druk kun je niet alleen hoogwaardige lassen produceren, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Toepassingen van ESG3 Elektrolassen Lage Druk

Elektrolassen lage druk heeft een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën. Het wordt vaak gebruikt in de bouw, infrastructuur, petrochemie, water- en gasdistributie, en nog veel meer. Of het nu gaat om het verbinden van pijpleidingen, het construeren van tanks of het monteren van metalen structuren, ESG3 elektrolassen lage druk biedt betrouwbare en duurzame lasoplossingen. Met de veelzijdigheid en flexibiliteit van deze techniek zijn de mogelijkheden eindeloos.

Elektrolassen lage druk is een geavanceerde en efficiënte lasmethode die hoogwaardige, duurzame en veilige lasverbindingen produceert. Met de nadruk op efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid biedt deze techniek de perfecte oplossing voor jouw lasbehoeften. Of je nu werkt aan kleine projecten of grote industriële constructies, ESG3 elektrolassen lage druk levert betrouwbare resultaten die voldoen aan de hoogste normen. Investeer vandaag nog in ESG3 elektrolassen lage druk en ervaar de voordelen van deze innovatieve lasmethode. Gereedschap huren doe je natuurlijk bij Krommenhoek Rentals.

Meer informatie? Neem contact met ons op