Kunststof lasgereedschap - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Kunststof lasgereedschap

Elektrolasapparatuur

Elektrolassen is een verbindingsmethode die geschikt is voor het verbinden van drukleidingen. Bij elektrolassen ontstaat een stevige lucht- en waterdichte verbinding. Het gaat hierbij om het verbinden van PE buizen of leidingen. Bij Krommenhoek Plastics verhuren wij lasapparatuur met een hoge druk en met een lage druk. Hiermee kun je leidingsystemen en buizen met de juiste druk lassen.

Kunststof lasapparaat

Twee kunststof objecten samenvoegen tot één geheel. Dat is kunststof lassen in een notendop. Bij het verwarmen van de kunststoffen met een speciaal kunststof lasapparaat smelten de moleculen dusdanig waardoor ze bewegelijk en plastisch worden. Vervolgens kun je dit samenvoegen om het tenslotte af te laten koelen.

Bij Krommenhoek Plastics verhuren wij ook lasapparatuur voor plastic.

veelgestelde vragen

Goedkope oplossing

Om te voorkomen dat je veel geld uitgeeft aan gereedschap wat je eenmalig of zelden gebruikt, maakt Krommenhoek Plastics het mogelijk om gereedschap te huren. Neem bijvoorbeeld een lasapparaat. Bij ons kun je verschillende lasapparaten huren. Voor zowel hoge druk als lage druk lasapparaten kun je bij ons terecht.

Contact

Verschillende lasapparaten

Naast elektrolasapparatuur verhuren wij ook moflasapparatuur en spiegellasapparatuur. Ons aanbod bestaat uit diverse merken, waaronder Geberit, Viega  en Vink. De apparaten hebben ook hun eigen capaciteit. Zo kun je voor elke klus en elk doeleinde de juiste apparatuur huren.

Voorwaarden

De huurder dient voor eigen rekening en risico voor retourzending van het gehuurde zorg te dragen.
Vanaf het moment van afleveren tot het moment van retour brengen is de huurder aansprakelijk voor schade en diefstal van het gehuurde.

Naast het huurtarief van het apparaat wordt er bij aanvang van de huurperiode ook een borgbedrag in rekening gebracht. Wanneer het apparaat weer in goede staat wordt geretourneerd, ontvang je dit borgbedrag weer terug. Eenvoudig en efficiënt gereedschapsverhuur bij Krommenhoek Plastics.