Bevriezingapparatuur - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Bevriezingapparatuur

Wij staan voor u klaar

Naast een regulier huurtarief per dag, brengen wij ook een borg in rekening. Bij het in goede staat retourneren van het bevriezingset, ontvangt dit uiteraard weer terug.
De huurder dient voor eigen rekening en risico voor retourzending zorg te dragen.

Vanaf het moment van afleveren tot het moment van retour brengen is de huurder aansprakelijk voor schade en diefstal van het gehuurde.

Wij staan klaar om u te helpen bij het huren van een bevriezingset en adviseren u graag.

REMS Vriesmachine

Krommenhoek Plastics verhuurt de REMS Vriesmachine. Dit invriesapparaat is van hoge kwaliteit en is overal bruikbaar, ook op moeilijke plaatsen.
De invrieskoppen zijn bijzonder compact, met speciaal geometrisch gevormde rondingen, voor opname van verschillende buisdiameters. Ook zijn ze nog eens zeer smal, namelijk 50 mm breed.
Standaard wordt er meegeleverd: 230V voeding, spuitfles, 2 koelmiddelslangen en 2 spanbanden.

REMS gereedschap is ideaal voor zowel de particulier als de professional. REMS is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in alle soorten gereedschap, maar vooral in de metaalbewerking. Hoewel het een Duitse onderneming is, bestaat REMS ook in Nederland. REMS Nederland werkt nauw samen met het hoofdkantoor in Duitsland. Al sinds de oprichting van REMS in 1909 loopt dit bedrijf voorop als het gaat om ontwikkelen en produceren van gereedschappen voor pijpverwerking.

cv-afperspomp huren

Leidingen bevriezen? Huur een bevriezingsset

Gaat u aan de slag met pijpleidingen in uw keuken of badkamer? Of wilt u juist werkzaamheden verrichten aan de CV-installatie in uw huis of bedrijf? Dan kunt u een bevriezingset huren.

Met het huren van een bevriezingset zorgt u ervoor dat je veel gemakkelijker het werk kunt doen: Het water in de pijpleidingen bevriest u tijdelijk met de bevriezingset, zodat u makkelijk het werk kunt doen. Op deze manier hoeft u dus niet de leidingen leeg te tappen; dat scheelt veel gedoe en tijd!

Het is wel van belang om verstandig en voorbereid te werk te gaan. Zorg er eerst voor dat het water stilstaat, door bijvoorbeeld de verwarming ruim van tevoren uit te zetten. Wanneer er stroming zit in een leiding kan het zijn dat de ‘prop’ bevroren water toch losschiet.

U kunt ervoor kiezen om uit voorzorg het gedeelte water in de leidingen te bevriezen vlak voor een bocht. Mocht de prop nu toch nog losschieten, dan komt het vast te zitten in de hoek en heeft u meer tijd om eventuele waterschade te voorkomen.

Bij Krommenhoek Plastics kunt u het bevriezingset huren en geven wij u graag de juiste instructie voor het veilig en verstandig gebruik hiervan