Bevriezingapparatuur - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Bevriezingapparatuur

Wij staan voor je klaar

Naast een regulier huurtarief per dag, brengen wij ook een borg in rekening. Wanneer de bevriezingsset in goede staat wordt geretourneerd, ontvang je dit uiteraard weer terug.
De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Vanaf het moment van afleveren tot het moment van retour brengen, is de huurder aansprakelijk voor schade en diefstal van het gehuurde apparaat.

Wij staan klaar om je te helpen bij het huren van een bevriezingset en adviseren je graag.

REMS Vriesmachine

Krommenhoek Plastics verhuurt de REMS Vriesmachine. Dit invriesapparaat is van hoge kwaliteit en is overal bruikbaar, ook op moeilijke plaatsen.
De invrieskoppen zijn bijzonder compact, met speciaal geometrisch gevormde rondingen, voor opname van verschillende buisdiameters. Ook zijn ze nog eens zeer smal, namelijk 50 mm breed.
Standaard wordt er meegeleverd: 230V voeding, spuitfles, 2 koelmiddelslangen en 2 spanbanden.

REMS gereedschap is ideaal voor zowel de particulier als de professional. REMS is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in alle soorten gereedschap, maar vooral in de metaalbewerking. Hoewel het een Duitse onderneming is, bestaat REMS ook in Nederland. REMS Nederland werkt nauw samen met het hoofdkantoor in Duitsland. Al sinds de oprichting van REMS in 1909 loopt dit bedrijf voorop als het gaat om het ontwikkelen en produceren van gereedschappen voor pijpverwerking.

cv-afperspomp huren

Leidingen bevriezen? Huur een bevriezingsset

Ga je aan de slag met pijpleidingen in de keuken of badkamer? Of wil je juist werkzaamheden verrichten aan de CV-installatie in jouw huis of bedrijf? Dan kun je een bevriezingset huren.

Met het huren van een bevriezingset zorg je ervoor dat je veel gemakkelijker het werk kunt doen. Je bevriest het wate rin de pijpleidingen tijdelijk zodat je het werk makkelijk kunt doen. Op deze manier hoef je de leidingen niet leeg te tappen; dat scheelt veel gedoe en tijd!

Het is wel van belang om verstandig en voorbereid te werk te gaan. Zorg er eerst voor dat het water stilstaat, door bijvoorbeeld de verwarming ruim van tevoren uit te zetten. Wanneer er stroming in een leiding zit, kan het zijn dat de ‘prop’ bevroren water toch losschiet.

Je kunt ervoor kiezen om uit voorzorg het gedeelte water in de leidingen te bevriezen vlak voor een bocht. Mocht de prop nu toch nog losschieten, dan komt het vast te zitten in de hoek en heb je meer tijd om eventuele waterschade te voorkomen.

Bij Krommenhoek Plastics kun je de bevriezingset huren en geven wij je graag de juiste instructie voor het veilig en verstandig gebruik hiervan.