Klimaattechniek - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Klimaattechniek

Klimaattechnische apparatuur huren bij KH Rentals

KH Rentals biedt een assortiment hoogwaardige bouwdrogers, luchtontvochtigers en ventilatoren die goed zijn onderhouden en direct klaar zijn voor gebruik. Of je nu werkt aan een groot bouwproject of een renovatie, wij hebben de juiste apparatuur om je te helpen de luchtvochtigheid onder controle te houden en jouw project soepeler te laten verlopen.

Ons assortiment

Ons assortiment aan klimaattechniek bestaat uit twee soorten ontvochtigers, namelijk de Rems Secco 50 en de Rems Secco 80. Daarnaast kan je ook een ventilator, de Rems Orkan 2050, bij ons huren.

De ontvochtigers zijn krachtige en zeer efficiënt voor het drogen en ontvochtigen van ruimtes, bijvoorbeeld na waterschade, overstromingen en voor het ontvochtigen van vochtige kelderruimtes etc. Daarnaast kan je de ontvochtiger gebruiken om beton, metselwerk, pleisterwerk en dekvloeren sneller te laten drogen.

Daarnaast is de Rems Orkan 2050 is een krachtige ventilator ontworpen voor effectieve luchtcirculatie en ventilatie in diverse omgevingen. Deze ventilator is ideaal voor gebruik in werkplaatsen, bouwplaatsen, en bij renovatiewerkzaamheden, waarbij hij zorgt voor een snelle afvoer van stof en andere verontreinigende stoffen.

Waarom huren bij KH Rentals?

We begrijpen dat het huren van specifiek gereedschap soms niet eenvoudig is. Daarom bieden wij bij KH Rentals een aantal extra diensten aan om het huren van gereedschap zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kunnen we het gereedschap bij jou op locatie afleveren en ophalen. Wij bieden verschillende huurperiodes aan, zodat je het gereedschap precies zo lang kunt huren als dat je het nodig hebt.

Bij KH Rentals hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Ons team staat voor je klaar om de beste service te verlenen. We zorgen ervoor dat je met ons gereedschap zorgeloos aan jouw project kan beginnen.

Wil je regelmatig gebruik maken van onze verhuurservice? Dan kunnen we een speciaal tarief voor je opstellen zodat je nog voordeliger uit bent.

Ben je op zoek naar professioneel gereedschap voor jouw klus? Dan ben je bij KH Rentals aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment online of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Contact

Vragen over onze klimaattechniek?

Heb je vragen over het huren van onze klimaattechnische apparatuur?

Neem dan contact met ons op.

Contact