Geberit ESG Light LDPE t/m 160 - KH Rentals
Ga naar de inhoud
elektrolassen

Geberit ESG Light LDPE t/m 160

Artikelnummer: KR0202002

De Geberit ESG light wordt toegepast voor het verlassen van kunststof LDPE en Silent-db20 leidingsystemen.

Universeel te gebruiken voor elektrolasmoffen met diameter 40mm t/m 160mm.

Huurtarieven

per dag 10,00
per week €37,50

Fabrikant artnr: 359.910.P0.1
EAN: 4025416518518

Beschermingsgraad IP44
Beschermingsgraad II
Belastingsweerstand 5-37 Ohm
Zekering 10 A
Nominale spanning 220-240 V AC
Netfrequentie 50-60 Hz
Maximale lasstroom 5 A
Opgenomen vermogen 1120 W
Lengte aansluitkabel 3 meter
Lengte mofaansluitkabel 3 meter
Montagetemperatuur -10 – +40 °C
Lascyclus bij elektrolasmoffen 80 s
Lascyclus bij elektrolasbanden 80 s

Meer informatie over de ESG Light elektrolassen lage druk

Efficiënt en Betrouwbaar Elektrolassen

De ESG Light elektrolassen lage druk is ontworpen om efficiënte en betrouwbare lasoplossingen te bieden voor een breed scala aan toepassingen. Met geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke functies zorgt dit lasapparaat voor hoogwaardige fusieverbindingen met gemak.

Superieure Lasprestaties

Ervaar superieure lasprestaties met de ESG Light elektrolassen lage druk. Het maakt gebruik van lagedruk elektrofusietechnologie om sterke en duurzame fusieverbindingen te creëren. Of je nu werkt met polyethyleen buizen of fittingen, dit systeem levert nauwkeurige en consistente resultaten, elke keer weer.

Eenvoudige Bediening en Intuïtieve Besturing

Vereenvoudig je lasproces met de eenvoudige bediening en intuïtieve besturing van de ESG Light elektrolassen lage druk. De duidelijke en gebruiksvriendelijke interface maakt moeiteloze aanpassing van lasparameters mogelijk, waardoor optimale fusie en las kwaliteit worden gegarandeerd. Zelfs operators met minimale ervaring kunnen snel vertrouwd raken met het systeem en professionele resultaten behalen.

Veelzijdig Toepassingsbereik

Van waterdistributiesystemen tot gasleidingen en meer, de ESG Light elektrolassen lage druk is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De veelzijdigheid maakt naadloze fusie van buizen en fittingen met verschillende afmetingen mogelijk, waardoor compatibiliteit met diverse projectvereisten wordt gewaarborgd.

Robuust en Duurzaam Ontwerp

Gebouwd om te voldoen aan de eisen van veeleisende werkomgevingen, beschikt de ESG Light elektrolassen lage druk over een robuust en duurzaam ontwerp. Het bevat hoogwaardige componenten die zorgen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid, waardoor de downtime en onderhoudskosten worden verminderd.

Verbeterde Veiligheidsfuncties

Veiligheid staat voorop en de ESG Light elektrolassen lage druk zorgt voor optimale bescherming van de operator. Uitgerust met verbeterde veiligheidsfuncties zoals automatische temperatuurregeling en ingebouwde beveiligingen, bevordert dit systeem een veilige en zorgeloze laservaring.

Ervaar de Uitmuntendheid van ESG Light

Ontdek het potentieel van efficiënt en betrouwbaar lassen met de ESG Light elektrolassen lage druk. Met zijn superieure lasprestaties, eenvoudige bediening, veelzijdigheid, duurzaamheid en verbeterde veiligheidsfuncties is dit systeem de ideale keuze voor professionals in de industrie. Vertrouw op de uitmuntendheid van ESG Light en bereik onberispelijke fusie

Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen!

Contact