Geberit Mapress - 35mm - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Geberit Mapress – 35mm

Geberit Mapress t/m 35mm

Geberit Mapress perstang ACO102 / ACO103 incl. persb. 12 – 35mm

Art.nr. : KH900001200
Netto prijs : € 17,50 p/werkdag

Artikelnummer: KH900001200
17,50 p/werkdag ex. BTW

of bel ons op +31 (0) 10 437 09 33

Meer informatie over de Geberit Mapress - 35mm

De Geberit Mapress – 35mm is een hoogwaardig leidingsysteem dat speciaal is ontworpen voor gebruik in sanitaire en verwarmingstoepassingen. Met zijn innovatieve eigenschappen biedt dit product een betrouwbare en duurzame oplossing voor professionele installateurs.

Eenvoudige installatie

Dankzij het unieke perssysteem van Geberit kunnen leidingen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Het vereist geen lassen of solderen, waardoor de installatietijd aanzienlijk wordt verkort. Het perssysteem zorgt voor een stevige verbinding die bestand is tegen hoge druk en temperatuur, waardoor lekkages tot een minimum worden beperkt.

Veelzijdige toepassingen

De Geberit Mapress – 35mm is geschikt voor diverse toepassingen, zoals waterleidingen, verwarmingssystemen, koelsystemen en persluchtnetwerken. Het kan worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële gebouwen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor installateurs die verschillende projecten aanpakken.

Hoogwaardige kwaliteit

Geberit staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, en de Geberit Mapress – 35mm is geen uitzondering. Het systeem is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal, dat bestand is tegen corrosie en langdurige betrouwbaarheid biedt. Het voldoet aan strenge normen en certificeringen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u een gereedschap van topkwaliteit krijgt.

Veiligheid en hygiëne

Het Geberit leidingsysteem is ontworpen met de hoogste normen op het gebied van veiligheid en hygiëne in gedachten. De persverbindingen zorgen voor een volledig dichte en hygiënische installatie, waardoor het risico op bacteriële groei en besmetting wordt verminderd. Bovendien is het systeem bestand tegen hoge temperaturen en druk, waardoor het veilig kan worden gebruikt in verschillende omgevingen.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor de Geberit Mapress – 35mm draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Het roestvrijstalen materiaal is recyclebaar en gaat lang mee, waardoor afval wordt verminderd. Bovendien zorgt het efficiënte installatieproces voor een lager energieverbruik en minimaliseert het de impact op het milieu.

De Geberit Mapress – 35mm is de ideale keuze voor professionele installateurs die op zoek zijn naar een betrouwbare, eenvoudig te installeren en veelzijdige leidingsysteemoplossing. Met zijn hoogwaardige kwaliteit, veiligheidskenmerken en duurzaamheid biedt dit product gemoedsrust

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Contact
Geberit-Mapress-persketting