Geberit Media Kunststoflas 40 t/m 160 - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Geberit Media Kunststoflas 40 t/m 160

Artikelnummer: KR0203001

De Geberit Media spiegellas set wordt gebruikt om PE en Silent-db20 buizensystemen op een slimme en makkelijke manier aan elkaar te verbinden.

U huurt een complete mediaset bij Krommenhoek Rentals.

Huurtarieven

per dag 32,50
per week €150

1x Complete set

Fabrikant artnr: 359.662.00.1
EAN: 4025416020585

Nominale spanning 230 v AC
Netfrequentie 50-60 Hz
Opgenomen vermogen 180w

Meer informatie

Het elektrolassen van leidingsystemen onder hoge druk is een essentiële techniek die zorgt voor sterke en betrouwbare verbindingen in diverse industrieën. Met de PF Elektrolasmachine Hoge Druk wordt het creëren van dergelijke verbindingen een eenvoudige en efficiënte taak. Deze machine is speciaal ontworpen voor leidingen met een diameter variërend van d20 tot d630. In deze productomschrijving verkennen we de voordelen, toepassingen en kenmerken van elektrolassen voor leidingsystemen onder hoge druk en laten we zien waarom de PF Elektrolasmachine Hoge Druk de ideale keuze is voor jouw lasprojecten.

Sterke en Duurzame Verbindingen

Het elektrolassen maakt gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige apparatuur om sterke en duurzame lasverbindingen te creëren. Door middel van een nauwkeurig en gelijkmatig versmeltingsproces worden de leidingmaterialen samengevoegd, resulterend in een verbinding die bestand is tegen de drukbelastingen die optreden in leidingsystemen onder hoge druk. Met de PF Elektrolasmachine Hoge Druk kun je vertrouwen op de kracht en duurzaamheid van jouw lasverbindingen.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid is een cruciale factor bij het werken met leidingsystemen onder hoge druk. De PF Elektrolasmachine Hoge Druk biedt een veilige en betrouwbare methode voor het creëren van lasverbindingen. Het geautomatiseerde lasproces wordt zorgvuldig gecontroleerd en bewaakt, waardoor menselijke fouten tot een minimum worden beperkt. Daarnaast worden de lasverbindingen grondig getest en geïnspecteerd om te voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen. Met de PF Elektrolasmachine Hoge Druk kun je vertrouwen op de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw leidingsystemen.

Duurzaamheid en Lange Levensduur

Leidingsystemen onder hoge druk vereisen duurzame en langdurige verbindingen. Met elektrolassen worden lasverbindingen van hoge kwaliteit gecreëerd die bestand zijn tegen corrosie, slijtage en andere uitdagingen die zich voordoen bij leidingsystemen onder hoge druk. Deze sterke en duurzame lasverbindingen zorgen voor een langere levensduur van jouw leidingsystemen, waardoor reparaties en vervangingen tot een minimum worden beperkt. Dit resulteert in kostenbesparingen op de lange termijn en vermindert onderbrekingen van jouw leidingsystemen.

Water- en Rioleringsleidingen

Elektrolassen wordt veelvuldig toegepast bij de aanleg van water- en rioleringsleidingen. Of het nu gaat om drinkwaterleidingen, afvalwaterleidingen of regenwaterafvoerleidingen, elektrolassen zorgt voor sterke en betrouwbare verbindingen die bestand zijn tegen de hoge druk die gepaard gaat met het transporteren van water.

Gasleidingen

Bij het aanleggen van gasleidingen is veiligheid van het grootste belang. Elektrolassen biedt de nodige betrouwbaarheid en duurzaamheid om sterke gasleidingverbindingen te creëren die bestand zijn tegen de druk en belastingen die optreden bij het transporteren van gas.

Industriële Leidingsystemen

In industriële omgevingen is er vaak sprake van leidingsystemen onder hoge druk, zoals in de chemische industrie, energiecentrales en olie- en gasinstallaties. Elektrolassen biedt een betrouwbare oplossing voor het creëren van sterke en lekvrije lasverbindingen in deze kritieke leidingsystemen.

Irrigatiesystemen

In de landbouwsector worden vaak irrigatiesystemen gebruikt om gewassen van water te voorzien. Elektrolassen kan worden toegepast bij het aanleggen van irrigatieleidingen om sterke en duurzame verbindingen te creëren die bestand zijn tegen de hoge druk die nodig is voor een efficiënte irrigatie.

Geautomatiseerd Lasproces

De PF Elektrolasmachine Hoge Druk maakt gebruik van geavanceerde apparatuur met geautomatiseerde lascontroles en -bewaking. Dit zorgt voor een nauwkeurig en consistent lasproces, waarbij de juiste lasparameters worden toegepast om sterke en betrouwbare verbindingen te creëren.

Breed Maatbereik

De PF Elektrolasmachine Hoge Druk is geschikt voor verschillende leidingdiameters, variërend van d20 tot d630. Hierdoor is het apparaat flexibel en kan het worden toegepast in diverse projecten met leidingsystemen onder hoge druk.

Grondige Kwaliteitscontroles

Bij elektrolassen worden de lasverbindingen onderworpen aan grondige kwaliteitscontroles en inspecties om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen en specificaties. Dit waarborgt de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de lasverbindingen en het gereedschap.

De PF Elektrolasmachine Hoge Druk is de ideale keuze voor het creëren van sterke en betrouwbare lasverbindingen in leidingsystemen onder hoge druk. Met voordelen zoals sterke en duurzame verbindingen, veiligheid en betrouwbaarheid, en toepassingen in diverse sectoren, biedt deze machine een solide oplossing voor jouw lasprojecten. Met kenmerken zoals geautomatiseerde lasprocessen, een breed maatbere

Neem voor meer informatie contact met ons op