SLA Leiding Pers-set 63 t/m 110mm - KH Rentals
Ga naar de inhoud

SLA Leiding Pers-set 63 t/m 110mm

Artikelnummer: KR0121002

Deze set is geschikt voor SLA leidingsystemen van onder andere Conval.

Deze set bestaat uit de volgende maten:
• 63mm
• 75mm
• 90mm
• 110mm

Huurtarieven

per dag 20,00
per week €87,50

Meer informatie over de SLA persmachine d-50

De SLA persmachine D-50 is een geavanceerde en veelzijdige persmachine die speciaal is ontworpen voor de productie van hoogwaardige en nauwkeurige onderdelen met behulp van de stereolithografie (SLA) technologie. Met zijn robuuste constructie, gebruiksvriendelijke bediening en indrukwekkende prestaties biedt de SLA persmachine D-50 een ongeëvenaarde oplossing voor het snel en efficiënt vervaardigen van prototypes en eindproducten.

Belangrijkste kenmerken

Stereolithografie (SLA) technologie

De SLA persmachine D-50 maakt gebruik van de geavanceerde stereolithografie (SLA) technologie om complexe 3D-onderdelen met hoge precisie te produceren. Door gebruik te maken van een UV-laser om laag voor laag vloeibare hars uit te harden, kan de machine gedetailleerde en accurate onderdelen creëren met uitstekende oppervlakteafwerking.

Hoge productiesnelheid

Dankzij de geoptimaliseerde processen en de geavanceerde UV-lasertechnologie kan de SLA persmachine D-50 onderdelen produceren met een indrukwekkende snelheid. Hierdoor kunnen productiebedrijven efficiënter werken en sneller voldoen aan de vraag van klanten, wat resulteert in een kortere time-to-market.

Groot bouwvolume

Met een ruim bouwvolume biedt de SLA persmachine D-50 voldoende ruimte om zowel kleine als grote onderdelen te produceren. Dit maakt het mogelijk om verschillende afmetingen en complexiteiten aan te pakken, waardoor de machine veelzijdigheid biedt voor diverse toepassingen en sectoren.

Gebruiksvriendelijke bediening

De SLA is uitgerust met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor operators snel kunnen leren en efficiënt kunnen werken. Met eenvoudige bedieningselementen en duidelijke instructies kunnen gebruikers gemakkelijk de productieparameters instellen en de voortgang van het proces volgen.

Toepassingen

Prototyping

De SLA is een uitstekende keuze voor het produceren van prototypes met hoge precisie en complexiteit. Bedrijven in verschillende industrieën, zoals de automobiel-, luchtvaart- en medische sector, kunnen profiteren van de mogelijkheid om snel en nauwkeurig prototypes te maken voor productontwikkeling en validatie.

Kleine productieseries

Met zijn hoge productiesnelheid en kwaliteit is de SLA persmachine D-50 ook geschikt voor het vervaardigen van kleine productieseries. Bedrijven kunnen profiteren van de flexibiliteit van de machine om op maat gemaakte onderdelen te produceren, zonder de kosten en lange doorlooptijden die geassocieerd worden met traditionele productiemethoden.

De persmachine is een krachtig en veelzijdig gereedschap voor de productie van hoogwaardige en nauwkeurige onderdelen. Met zijn geavanceerde SLA-technologie, hoge productiesnelheid, ruim bouwvolume en gebruiksvriendelijke bediening biedt deze machine een efficiënte oplossing voor prototyping en kleine productieseries.

Neem voor meer vragen contact met ons op!

Contact