Geberit Mapress persketting 43/54mm - KH Rentals
Ga naar de inhoud
Geberit-Mapress-perstang

Geberit Mapress persketting 43/54mm

Gebrerit Mapress persketting 43/54mm

Geberit Mapress perskettingset 42/54 [2]

Art.nr: KH900001300
Netto prijs: € 22,00 p/werkdag

 

Huurtarieven

per dag 22,00

Meer informatie over de Geberit Mapress persketting 43/54mm

Robuust en veelzijdig: Optimale grip en stabiliteit

De Geberit Mapress persketting 43/54mm is een essentieel gereedschap voor installateurs die streven naar nauwkeurige en betrouwbare verbindingen in sanitair- en verwarmingssystemen. Met zijn robuuste constructie biedt deze persketting optimale grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt persen.

Geberit Mapress persketting technologie: Lekvrije verbindingen gegarandeerd

Dankzij de geavanceerde Geberit Mapress technologie kan je vertrouwen op lekvrije verbindingen bij elke pers. De persketting is speciaal ontworpen voor leidingen met een diameter van 43mm tot 54mm, waardoor je met precisie en consistentie kunt werken.

Efficiëntie en tijdbesparing: Snel en gemakkelijk installeren

De Geberit Mapress persketting 43/54mm maximaliseert je efficiëntie en bespaart kostbare tijd. Met dit veelzijdige gereedschap kan je snel en gemakkelijk verbindingen maken, waardoor je installatietijd wordt geminimaliseerd zonder in te leveren op kwaliteit.

Vertrouw op Geberit: Kwaliteit en betrouwbaarheid

Geberit is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid in de sanitairindustrie. Met de Geberit Mapress persketting 43/54mm kies je voor een hoogwaardig gereedschap dat voldoet aan de hoogste normen. Vertrouw op Geberit voor professionele installaties en bestel vandaag nog je Geberit Mapress persketting 43/54mm.

Belangrijkste kenmerken

Geschikt voor buizen met een diameter van 43mm en 54mm.
Duurzaam en corrosiebestendig materiaal.
Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik.
Lichtgewicht en draagbaar.
Compatibel met het Geberit Mapress perssysteem.
Met de Geberit Mapress persketting 43/54mm kunnen professionals in de installatiebranche betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit garanderen bij het installeren van leidingsystemen. Voeg dit onmisbare gereedschap toe aan uw uitrusting en voltooi uw projecten met vertrouwen en precisie.

Voor meer informatie kan je gerust contact met ons opnemen!

Contact
Geberit-Mapress-persketting