Geberit KSS-200 Handlasspiegel t/m 200 - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Geberit KSS-200 Handlasspiegel t/m 200

Artikelnummer: KR0204002

Het Geberit handspiegellas apparaat wordt universeel gebruikt om bijvoorbeeld de kunststof leidingsystemen PE en Silent-db20 van Geberit op een slimme en makkelijke manier aan elkaar te verbinden.

U huurt een KSS-200 handspiegellas apparaat bij Krommenhoek Rentals.

Huurtarieven

per dag 12,50
per week €50,00

Fabrikant artnr: 359.665.P0.2
EAN: 4025410603036

Nominale spanning 230 v AC
Netfrequentie 50-60 Hz
Opgenomen vermogen 1300w

Meer informatie over de KSS-200 Handlasspiegel

Duurzame verbindingen zonder toevoegmateriaal

Met de KSS-200 Handlasspiegel kunt u gemakkelijk duurzame verbindingen creëren zonder het gebruik van toevoegmateriaal. Deze handzame spiegel biedt u de mogelijkheid om thermoplastische materialen efficiënt te lassen met sterke en betrouwbare resultaten.

Eenvoudig in gebruik, krachtige prestaties

De KSS-200 Handlasspiegel is ontworpen met gebruiksgemak en prestaties in gedachten. Met zijn intuïtieve bedieningselementen en compacte formaat ligt deze spiegel comfortabel in uw handen, waardoor u nauwkeurige controle hebt over het spiegellassen en professionele resultaten kunt behalen.

Veelzijdigheid voor diverse toepassingen

Of u nu aan het werk bent in de bouw, loodgieterij of kunststofindustrie, de lasspiegel biedt veelzijdigheid voor verschillende toepassingen. Van het verbinden van leidingen tot het fabriceren van plastic onderdelen, deze handlasspiegel is uw betrouwbare partner voor verschillende lastaken.

Efficiëntie en draagbaarheid

Dankzij de draagbaarheid van de lasspiegel kunt u overal waar u werkt efficiënt spiegellassen uitvoeren. Of u nu op locatie werkt of in uw eigen werkplaats, deze handige spiegel zorgt ervoor dat u snel en nauwkeurig verbindingen kunt maken, wat resulteert in tijdsbesparing en verhoogde productiviteit.

Kies voor de lasspiegel en ervaar de voordelen van efficiënt spiegellassen direct in uw handen. Maak sterke, duurzame verbindingen zonder toevoegmateriaal en geniet van de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van deze handzame spiegel voor al uw lasbehoeften.

Gereedschap huren doe je bij KH-Rentals!
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Contact