Geberit Spanplaat-set 110mm - KH Rentals
Ga naar de inhoud

Geberit Spanplaat-set 110mm

Artikelnummer: KR02030041

De Geberit spanplaat-sets zijn als uitbereiding te gebruiken op de Geberit universele lasmachine.

Deze set bestaat uit de volgende maten:
• 110mm

Huurtarieven

per dag 9,50
per week €37,50

1x 110mm

Ten behoeve van Geberit Universele spiegellasapparaat

Meer informatie over de Spiegellastafel d200 - d315

Duurzame verbindingen zonder toevoegmateriaal

De Spiegellastafel d200 – d315 is speciaal ontworpen voor het spiegellassen van thermoplastische materialen. Met deze hoogwaardige tafel kunt u moeiteloos sterke verbindingen tot stand brengen zonder het gebruik van toevoegmateriaal. Vertrouw op duurzame connecties die lang meegaan.

Verhitting en samendrukking voor optimale verbindingen

Bij spiegellassen worden de contactvlakken van de kunststoffen verhit tot ze plastisch-vloeibaar worden. Vervolgens worden ze samengedrukt, waardoor de contactvlakken versmelten. De lastafel biedt de ideale omgeving om dit proces nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Veelzijdigheid voor diverse vormgevingsprojecten

Of u nu werkt aan het creëren van leidingen, tanks of andere thermoplastische constructies, de lastafel biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft. Met zijn stevige constructie en gebruiksvriendelijke functies is deze tafel een waardevolle aanwinst voor elke werkruimte.

Hoogwaardige resultaten met gemak

Dankzij de lastafel kunt u moeiteloos hoogwaardige resultaten behalen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de nauwkeurige bediening stellen u in staat om precies te werken en consistente verbindingen te produceren. Verhoog de efficiëntie van uw productieproces en bespaar tijd.

Kies voor de Spiegellastafel d200 – d315 en ervaar de voordelen van efficiënt spiegellassen voor al uw thermoplastische lasbehoeften. Bereik duurzame verbindingen, verminder het gebruik van toevoegmateriaal en lever hoogwaardig vakmanschap af.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contact